Locator Суми Спортивні та тренажерні заливулиця Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) Спортивні та тренажерні зали на вулиці Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) Суми

Спортивні та тренажерні зали на вулиці Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) у Сумах

1
  • Спортивный клуб Максима

    вулиця Данила Галицького, тел. 0 (50) 327-55... показати
    вулиця Данила Галицького, 68а, тел. +380(50)327-55-92 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Спортивный клуб Максима знаходиться у Сумах, вулиця Данила Галицького. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 22:00.

Коротко про спортивні та тренажерні зали на вулиці Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) у Сумах (Сумська)

На цій сторінці зібрані спортивні та тренажерні зали, розташовані на вулиці Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) у Сумах (Сумська). Locator відомо про одна спортивні та тренажерні зали поряд з цим місцем серед яких Спортивный клуб Максима , який розташований на вул. Данила Галицького. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спортивні та тренажерні зали.

  • Скільки Спортивні та тренажерні зали на вулиці Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) у Сумах?

    За даним Locator на вулиці Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) у Сумах ведуть діяльність 1 Спортивні та тренажерні зали.

  • Які Спортивні та тренажерні зали найкращі на вулиці Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) у Сумах?

    Locator радить відвідати насступні Спортивні та тренажерні зали на вулиці Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) у Сумах: Спортивный клуб Максима.

  • Де знаходиться найближчі від мене Спортивні та тренажерні зали на вулиці Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) у Сумах?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Спортивні та тренажерні зали, перейдіть на сторінку Спортивні та тренажерні зали на вулиці Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) у Сумах і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали на вулиці Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) у Сумах?

    Ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали залежать від конкретної послуги і Спортивні та тренажерні зали. Locator.ua дає можливість всім Спортивні та тренажерні зали вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Спортивні та тренажерні зали.

  • Послугами яких Спортивні та тренажерні зали на вулиці Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) у Сумах краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Спортивні та тренажерні зали, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Спортивный клуб Максима.

  • Як зв'язатись з цими Спортивні та тренажерні зали?

    Контакти для зв'язку з цими Спортивні та тренажерні зали ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Спортивні та тренажерні зали на вулиці Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) у Сумах поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

    Спортивні та тренажерні зали у Сумах

    Спортивні та тренажерні зали за районами Сум:

      Більше популярних послуг у рубриці:

      айкідо для дітей, стрейчінг, тренажерний зал, теніс, Безкоштовний Wi-Fi, айкідо, дитячий клуб, акробатика, солярій, волейбол, сауна, груповий фітнес