Locator Суми груповий фітнесвулиця Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) груповий фітнес на вулиці Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) Суми

груповий фітнес на вулиці Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) у Сумах

1
  • Спортивный клуб Максима

    вулиця Данила Галицького, тел. 0 (50) 327-55... показати
    вулиця Данила Галицького, 68а, тел. +380(50)327-55-92 детальніше

    груповий фітнесціна невідома

    Спортивный клуб Максима знаходиться у Сумах, вулиця Данила Галицького. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 22:00.

Коротко про груповий фітнес на вулиці Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) у Сумах (Сумська)

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу груповий фітнес, розташовані на вулиці Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) у Сумах (Сумська). Locator відомо про одна такої організації поряд з цим місцем серед яких Спортивный клуб Максима , який розташований на вул. Данила Галицького. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу груповий фітнес.

  • Скільки на вулиці Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) у Сумах є закладів, які надають послугу "груповий фітнес"?

    За даними Locator.ua на вулиці Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) у Сумах послугу "груповий фітнес" надають 1 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "груповий фітнес" на вулиці Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) у Сумах?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу груповий фітнес, перейдіть на сторінку послуги "груповий фітнес на вулиці Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) у Сумах" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "груповий фітнес" на вулиці Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) у Сумах?

    Ціни на послугу "груповий фітнес" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "груповий фітнес на вулиці Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) у Сумах".

  • Послугами яких на вулиці Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) у Сумах краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Спортивный клуб Максима.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

груповий фітнес на вулиці Данила Галицького (бывш. Комсомольська вулиця) у Сумах поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

    груповий фітнес у Сумах

    груповий фітнес за районами Сум: