Locator Суми Вищі навчальні закладивулиця Миру Вищі навчальні заклади на вулиці Миру Суми

Вищі навчальні заклади на вулиці Миру у Сумах

1
  • Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ

    вулиця Миру, тел.
    вулиця Миру, 24, тел. детальніше
    Вищі навчальні заклади Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ знаходиться у Сумах, вулиця Миру.

Коротко про вищі навчальні заклади на вулиці Миру у Сумах (Сумська)

На цій сторінці зібрані вищі навчальні заклади, розташовані на вулиці Миру у Сумах (Сумська). Locator відомо про одна вищі навчальні заклади поряд з цим місцем серед яких Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ , який розташований на вул. Миру. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці вищі навчальні заклади.

  • Скільки Вищі навчальні заклади на вулиці Миру у Сумах?

    За даним Locator на вулиці Миру у Сумах ведуть діяльність 1 Вищі навчальні заклади.

  • Які Вищі навчальні заклади найкращі на вулиці Миру у Сумах?

    Locator радить відвідати насступні Вищі навчальні заклади на вулиці Миру у Сумах: Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ.

  • Де знаходиться найближчі від мене Вищі навчальні заклади на вулиці Миру у Сумах?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Вищі навчальні заклади, перейдіть на сторінку Вищі навчальні заклади на вулиці Миру у Сумах і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Вищі навчальні заклади на вулиці Миру у Сумах?

    Ціни на послуги Вищі навчальні заклади залежать від конкретної послуги і Вищі навчальні заклади. Locator.ua дає можливість всім Вищі навчальні заклади вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Вищі навчальні заклади.

  • Послугами яких Вищі навчальні заклади на вулиці Миру у Сумах краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Вищі навчальні заклади, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ.

  • Як зв'язатись з цими Вищі навчальні заклади?

    Контакти для зв'язку з цими Вищі навчальні заклади ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Вищі навчальні заклади на вулиці Миру у Сумах поряд

за районами поряд:

    за станціями метро поряд:

      Вищі навчальні заклади у Сумах

      Вищі навчальні заклади за районами Сум: