На сьогоднішній день багато хто з наших співвітчизників перебуває в активному пошуку роботи. Головна їх мета – знайти пристойне місце з високим рівнем зарплати. На жаль вакансій, які б повністю влаштовували всі потреби, не так вже й багато на ринку праці.

А тому багато кого цікавлять пропозиції робота охоронець найбільш оптимальний варіант гарного заробітку. В наші дні претенденти мають можливість отримати багато цікавих варіантів, з яких вони зазвичай вибирають ті, що найбільше відповідають їх запитам. А можливість працювати вахтовим методом має досить багато переваг та особливостей.

Чим приваблює вахтова робота охоронців?

Напрямків, які передбачають подібний формат працевлаштування, насправді можна назвати дуже багато. Вибрати вакансію робота вахтовим методом  можуть представники різних професій, а саме – оператори виробничих ліній, сортувальники, водії, вантажники, комірники, різноробочі. Досить часто такий стиль роботи  передбачає спеціальність охоронця.  Як і в інших випадках, вона вимагає дотримання окремих норм і умов праці, у зв’язку з чим можна відзначити такі особливості подібного формату:

  • Досить високий рівень зарплатні. Зазвичай оплата праці охоронця, водія або іншого спеціаліста, який працює у вахтовому режимі дещо більша, аніж в умовах міста.
  • Забезпечення від роботодавця житлом на період вахти, уніформою та харчуванням. Це значно знижує особисті фінансові витрати працівника.
  • Отримання гарного досвіду. Під час співробітництва у працівника з’являються нові навички та знання, а тому він матиме шанс в майбутньому знайти без проблем роботу в іншому місці.
  • При роботі в шкідливих умовах можна розраховувати на додаткові надбавки для працівників.

З іншого боку, неодмінно треба враховувати й інші особливості праці в такому форматі. Наприклад, зазвичай охоронці працюють за напруженим графіком робочого дня – по 12 і більше годин на добу. При цьому для певних випадків відзначається віддаленість від цивілізації та від родини.   Тому у кожній окремій ситуації рішення працювати вахтовим методом охоронцем приймає для себе кожен, зважуючи всі основні моменти.

Де знайти роботу охоронця?

Сервіс Jooble, який добре відомий в Україні як зручна система пошуку вигідних пропозицій, забезпечує великий перелік напрямків для працевлаштування. Як показує практика, вакансія охоронця досить затребувана в нашій країні в контексті розвитку економіки та менеджменту. Для зручного пошуку платформа радить зареєструватися та створити власне резюме. До інших рекомендацій оптимального пошуку можна віднести наступне:

Уважне вивчення пропозицій. Перед подачею своєї заявки на вакансію варто детально ознайомитися з умовами праці, звернути увагу на графік роботи.

Резюме бажано відправляти на різні пропозиції. Таким чином шанси на позитивний результат значно підвищуються.

Не треба відмовлятися від співбесід з роботодавцями. Це гарна можливість краще розповісти про себе та більше дізнатися про вакансію.