Надходження новин з різних сфер людського життя відбувається у щоденному режимі.  Нам лиш залишається відфільтровувати інформацію, щоб отримувати її винятково правдивою.  Дехто робить це,  враховуючи власні інтереси,  інші піддають сумніву певні відомості,  надаючи перевагу лише конкретним джерелам.  причому,  для кожного такі джерела можуть бути зовсім різними.

А для того,  щоб отримати останні цікаві новини,  не обов’язково купувати паперову газету,  як в минулі часи. Інтернет портал Слобідський Край дозволить вам дізнатися новини Харківщини та бути в курсі всіх подій,  які відбуваються зараз, або вже відбулися у регіоні,  не витрачаючи при цьому на сам процес читання дуже багато часу.

В чому наші особливості?

Зрозуміти,  що саме буде цікавим для вас,  або ж де ви зможете знайти актуальну на даний момент інформацію,  допоможе зручний інтерфейс нашого інтернет-видання.  Основні рубрики,  які наповнюються практично  щохвилини,  розміщуються у верхньому секторі головної сторінки.  Окрім того,  ви можете організувати свій пошук цікавих новин з врахуванням певного регіону Харківщини. На сайті є новини Ізюма  Краснограда,  Куп’янська,  Богодухова,  Лозової, Чугуєва. 

Класифікація новиннєвого контенту передбачає наступне:

  • Всі новини –  інформація у цьому розділі стосується останніх подій,  які відбуваються в Україні та за її межами.  Ви можете отримати новини про політику, владу,  суспільство,  про агропромисловий сектор та про інші проблеми та питання.
  • Область онлайн – події, які відбуваються в обласних центрах та у населених пунктах, що їм підпорядковуються.
  • Мультимедіа –  у цьому розділі підібрана інформація,  яка зазвичай цікавить всіх,  а саме:  фото та відеоматеріали,  підкасти,  різноманітні цікаві вікторини та тести,  пазли,  тощо.

До сегменту спецпроєктів  Слобідського Краю відносяться рубрики,  які постійно ведуться журналістами порталу.  Найбільш актуальними для читачів можна назвати  “ Люди, громади, обличчя”, “Нескорена Харківщина”, “Зміни громаду”  та деякі інші. У службовому розділі міститься інформація про наші контактні дані та забезпечується можливість зробити передплату на видання,  або ж повідомити про цікаву новину. Ми пропонуємо підписатися на наш дайджест  терміном на один тиждень або на один місяць,  надсилаючи просто  адресу своєї поштової скриньки. 

В чому перевага інтернет видання Слобідський Край?

Окрім чіткої системи структуризації новин,  наша онлайн платформа забезпечує оперативну подачу інформації –  події,  що відбуваються в світі,  регіоні чи обласному центрі,  найшвидше потрапляють саме до нас. Постійне оновлення контенту та доступність для всіх –  це ще одні найважливіші особливості роботи цього порталу. Для того, щоб читати  онлайн газету,  вам не потрібно купувати її -досить  лише зайти на сайт і відкрити головну сторінку. Долучитися до нашої спільноти можна,  в тому числі,  і через соціальні мережі,  що дуже зручно для більшості користувачів. 

Новинні статті розміщуються на порталі в хронологічному порядку. Найновіші з них знаходяться у самому кінці.  За необхідності є можливість скористатися системою пошуку та швидко відзнайти матеріал,  який вас зацікавив. Варто зазначити,  що абсолютно кожен користувач зможе підібрати максимально зручний для себе контент.  Зазвичай статті мають фото або відеоформат,  який супроводжує текст.

Наші кореспонденти завжди працюватимуть для того,  щоб вам було цікаво проводити час,  пізнаючи світ,  та вивчаючи актуальні питання на даний момент.