Locator Суми Спортивні та тренажерні залиСпортивні та тренажерні зали Суми

Спортивні та тренажерні зали у Сумах

3
застосований фільтр: недорого
  • PRO

    Готель "Юбілейний"

    площа Привокзальна, тел. 0 (54) 225-51... показати
    площа Привокзальна, 9а, тел. +380(54)225-51-33 детальніше
    Готель "Ювілейна" - затишне місце для комфортного проведення часу як для ділових людей, так само для тих, хто просто відпочиває. Незвичайна архітектура готелю мелодійно поєднує класику і сучасність...
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Гостиничный комплекс Псел

    Дачний провулок, тел. 0 (54) 265-90... показати
    Дачний провулок, дачний, тел. +380(54)265-90-74 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Гостиничный комплекс Псел знаходиться у Сумах, Дачний провулок. Сьогодні ця організація працює цілодобово.
  • Готель Юбілейний

    площа Привокзальна, тел. 0 (54) 225-51... показати
    площа Привокзальна, привокзальна, тел. +380(54)225-51-33 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Готель Юбілейний знаходиться у Сумах, площа Привокзальна. Сьогодні ця організація працює цілодобово.

Коротко про спортивні та тренажерні зали у Сумах (Сумська)

На цій сторінці зібрані спортивні та тренажерні зали, розташовані у Сумах (Сумська). Locator відомо про три спортивні та тренажерні зали поряд з цим місцем серед яких Готель "Юбілейний", Гостиничный комплекс Псел, Готель Юбілейний , які розташовані на пл. Привокзальна, пров. Дачний. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спортивні та тренажерні зали.

  • Скільки Спортивні та тренажерні зали у Сумах?

    За даним Locator у Сумах ведуть діяльність 3 Спортивні та тренажерні зали.

  • Які Спортивні та тренажерні зали найкращі у Сумах?

    Locator радить відвідати насступні Спортивні та тренажерні зали у Сумах: Готель "Юбілейний", Гостиничный комплекс Псел, Готель Юбілейний.

  • Де знаходиться найближчі від мене Спортивні та тренажерні зали у Сумах?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Спортивні та тренажерні зали, перейдіть на сторінку Спортивні та тренажерні зали у Сумах і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали у Сумах?

    Ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали залежать від конкретної послуги і Спортивні та тренажерні зали. Locator.ua дає можливість всім Спортивні та тренажерні зали вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Спортивні та тренажерні зали.

  • Послугами яких Спортивні та тренажерні зали у Сумах краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Спортивні та тренажерні зали, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Готель "Юбілейний", Гостиничный комплекс Псел, Готель Юбілейний.

  • Як зв'язатись з цими Спортивні та тренажерні зали?

    Контакти для зв'язку з цими Спортивні та тренажерні зали ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Спортивні та тренажерні зали у Сумах

Спортивні та тренажерні зали за районами Сум:

    Більше популярних послуг у рубриці:

    тренажерний зал, аеробіка, солярій, пілатес, кава з собою, йога, Бізнес-ланч, проживання, масаж, бойові мистецтва, персональний тренер, плавальний басейн, Європейська кухня, заняття у спортзалі для вагітних, басейн, Домашня кухня, руська баня, Українська кухня, шейпінг, ліфтинг тіла, стрижка жіноча, нарощування нігтів, релакс-масаж, корекція брів, spa-манікюр, лікувальна гімнастика, більярд, дитячий фітнес, айкідо, лікування волосся і шкіри голови