Locator Суми Спортивні клуби, секціїСпортивні клуби, секції Суми

Спортивні клуби, секції у Сумах

4
застосований фільтр: сплата карткою
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Спортклуб Maxima

    вулиця Данила Галицького, тел. 0 (54) 277-04... показати
    вулиця Данила Галицького, 58, тел. +380(54)277-04-15 детальніше
    Спортивні клуби, секції Спортклуб Maxima знаходиться у Сумах, вулиця Данила Галицького. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 22:00.
  • Сумской центр капоэйры Dende Capoeira Ukraine

    Суми, вулиця Псільська, тел. 0 (54) 266-00... показати
    Суми, вулиця Псільська, 26, тел. +380(54)266-00-37 детальніше
    Спортивні клуби, секції Сумской центр капоэйры Dende Capoeira Ukraine знаходиться у Сумах, вулиця Псільська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • Аквамастер

    Суми, вулиця Героїв Крут, тел. 0 (67) 542-00... показати
    Суми, вулиця Героїв Крут, 60, тел. +380(67)542-00-65 детальніше
    Спортивні клуби, секції Аквамастер знаходиться у Сумах, вулиця Героїв Крут. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 18:00.
  • Спортивный клуб Максима

    вулиця Данила Галицького, тел. 0 (50) 327-55... показати
    вулиця Данила Галицького, 68а, тел. +380(50)327-55-92 детальніше
    Спортивні клуби, секції Спортивный клуб Максима знаходиться у Сумах, вулиця Данила Галицького. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 22:00.

Коротко про спортивні клуби, секції у Сумах (Сумська)

На цій сторінці зібрані спортивні клуби, секції, розташовані у Сумах (Сумська). Locator відомо про чотири спортивні клуби, секції поряд з цим місцем серед яких Спортклуб Maxima, Сумской центр капоэйры Dende Capoeira Ukraine, Аквамастер та інші , які розташовані на вул. Данила Галицького, вул. Псільська, вул. Героїв Крут і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спортивні клуби, секції.

  • Скільки Спортивні клуби, секції у Сумах?

    За даним Locator у Сумах ведуть діяльність 4 Спортивні клуби, секції.

  • Які Спортивні клуби, секції найкращі у Сумах?

    Locator радить відвідати насступні Спортивні клуби, секції у Сумах: Спортклуб Maxima, Сумской центр капоэйры Dende Capoeira Ukraine, Аквамастер.

  • Де знаходиться найближчі від мене Спортивні клуби, секції у Сумах?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Спортивні клуби, секції, перейдіть на сторінку Спортивні клуби, секції у Сумах і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Спортивні клуби, секції у Сумах?

    Ціни на послуги Спортивні клуби, секції залежать від конкретної послуги і Спортивні клуби, секції. Locator.ua дає можливість всім Спортивні клуби, секції вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Спортивні клуби, секції.

  • Послугами яких Спортивні клуби, секції у Сумах краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Спортивні клуби, секції, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Спортклуб Maxima, Сумской центр капоэйры Dende Capoeira Ukraine, Аквамастер.

  • Як зв'язатись з цими Спортивні клуби, секції?

    Контакти для зв'язку з цими Спортивні клуби, секції ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Спортивні клуби, секції у Сумах

Спортивні клуби, секції за районами Сум:

    Більше популярних послуг у рубриці:

    стрейчінг, сауна, солярій, персональний тренер, дитячі заняття, пілатес, йога, акробатика, баскетбол, волейбол, айкідо, айкідо для дітей, настільний теніс/пінг-понг, теніс, фіто-бар, карате, шейпінг, плавальний басейн, Безкоштовний Wi-Fi, заняття у спортзалі для вагітних, басейн, руська баня